Concursos i premis!

Concursos de disseny web

Participar en concursos sempre és una motivació afegida per als alumnes, i més quan tenim la sort de ser recompensats per una bona feina...  finalistes (2009), segon i primer premi (2010) de disseny web del concurs "A navegar". Premis a millor classe (2015 i 2016) i finalistes (2021) del concurs "Websalpunt.cat"
Classes de guitarra

Concurs de joves emprenedors

El Concurs de Joves Idees Emprenedores es convoca anualment. Els joves presenten les seves idees o plans d’empresa, i un jurat, expert en aquests temes tria els guanyadors per a cada una de les categories. Els nostres alumnes ja han guanyat més d'una vintena de premis!

Classes de guitarra

Concurs de prototips SIEMENS

Cada any SIEMENS ESPAÑA convoca una nova edició del concurs de Prototips desenvolupats amb TIA Portal. Per als nostres alumnes d'ARI aquest projecte suposa una motivació extra i tot un repte.


Classes de guitarra

Concurs CATSKILLS

Els Campionats d’FP de Catalunya, Catskills 2021, tenen com a objectiu principal la promoció de la Formació Professional a través de la participació de l’alumnat en una competició que afegeix una motivació extra en el seu itinerari professional, i també una experiència personal enriquidora. Al mateix temps, el centre educatiu i el professorat que participa en la preparació de l’alumnat pot intercanviar experiències i establir xarxes de col·laboració entre els centres i les empreses que hi participen.


Classes de guitarra

Concurs RepteEmprèn

Repte Emprèn premia els millors projectes desenvolupats en el marc del Programa Joves Emprenedors. El programa és una proposta pedagògica que promou el desenvolupament de les competències bàsiques de l’alumnat. Partint de l’Aprenentatge Basat en Problemes (ABP), del treball cooperatiu i d’una gran varietat de recursos físics i digitals, els estudiants dissenyen un projecte per donar resposta a una necessitat del seu entorn.
Classes de guitarra
mapa FPLlefià

Com arribar?

C./ Sèquia 1 Badalona 08913

Metro:

Artigues-Sant Adrià (L2)

Llefiá (L10) Autobús TMB: 44

Autobusos TUSGSAL:

3, B18,B22, B23, B24, B25, B26, B30, 801

Contacte:

Tel: 933 883 298

info@fpllefia.com

Horari secretaria:

Matins: 9h a 13h De dilluns a divendres

Tardes: Dilluns, dimarts, dimecres i dijous: 15,30h a 17:30h

© 2024 Centre de formació profesional LLefià. Tots els drets reservats. --- Avis legal