Què fem?

Som un centre de formació integrat, és a dir, un centre que imparteix formació inicial, ocupacional i contínua. El nostre objectiu és oferir una formació al llarg de la vida (3L - Life Long Learning). Així posem a disposició dels nostres alumnes i del conjunt de la població, interessada en millorar la seva formació, la següent oferta formativa.

Programes de Formació i Inserció (PFI)

Els Programes de Formació i Inserció (PFI) són estudis dirigits a joves que no han obtingut la titulació de la ESO i es volen continuar formant cap a la via de la formació professional.
Els seus principals objectius són proporcionar-te les competències que et permetin la incorporació al món laboral o a continuar amb la teva formació.

Al nostre centre pots estudiar el següent PFI : 
Auxiliar en operacions de muntatge d'instal·lacions electrotècniques en edificis

Cicles formatius de grau mitjà (CFGM)

El principal objectiu dels cicles formatius de grau mitjà és que assoleixis una correcta utilització dels instruments i les tècniques d'una professió determinada.
Al nostre centre pots estudiar els següents cicles formatius de grau mitjà: 

Cicles formatius de grau superior (CFGS)

El principal objectiu dels cicles formatius de grau superior és assumir les responsabilitats de coordinació i de programació en una activitat concreta; planificar el treball de les persones de l'equip i fer les corresponents verificacions i valoracions.
Al nostre centre pots estudiar els següents cicles formatius de grau mitjà: 

Cursos de Formació ocupacional 

Els cursos de formació professional ocupacional estan adreçats a treballadors/res en actiu o situació d’atur; són programes formatius teòrico - pràctics que tenen per finalitat millorar la qualificació professional i/o la capacitat d’inserció o inserció laboral mitjançant l’assoliment i el perfeccionament de les competències professionals dels treballadors/res.

Informació dels cursos actuals

Cursos de Formació continua per a empreses

Són cursos de formació contínua per a empreses, mitjançant l'organisme públic de Fundació Tripartita, amb una programació i horaris adaptats a les necessitats reals de cadascuna de les empreses.

Altres activitats

Complementem la formació dels nostres alumnes amb un seguit d'activitats complementàries emmarcades dins les jornades tècniques (Conferències, visites, tallers, ... de Robòtica col·laborativa, BigData, Ciberseguretat, Visió Artificial, Indústria 4.0 amb la participació d' Universal Robot, Festo, Automation Advanced Factories, Prosegur, Infranor Spain, Continental, Kautex, LaSalleBCN University , etc.)

I per als alumnes que volen arribar una mica més enllà oferim altres activitats complementàries com classes de programació avançada (Python), Anglès amb professors natius, classes de guitarra espanyola i elèctrica, etc.

A més a més, fem concursos de fotografia i disseny gràfic, participem en concursos de joves emprenedors, de disseny de pàgines web ... i fins i tot guanyen molts premis!

L'escola i el món laboral

Per tal de poder oferir una formació de qualitat, el nostre centre té un vincle constant amb el món laboral, ja sigui mitjançant cicles formatius que integren l'FP DUAL, amb convenis de col·laboració amb empreses per la formació en centres de treball (FCT), a través de les jornades tècniques o mitjançant la nostra borsa de treball per alumnes i exalumnes.

Servei d'Assessorament i Reconeixement

Finalment, per aquells treballadors que voler certificar la seva experiència professional, posem al seu abast el servei d'assessorament i reconeixement.
Et donem assessorament per tal d'identificar les teves capacitats i expectatives professionals.
Mitjançant el servei de reconeixement podeu obtenir un certificat oficial on constaran els crèdits, o unitats formatives i mòduls reconegudes per tal de poder demanar la seva convalidació.

Centre formador de docents

El Departament d'Educació considera fonamental que els futurs mestres i professors facin les pràctiques en centres educatius, per tal que puguin assolir les competències necessàries per exercir una docència de qualitat. L'organització de les pràctiques en centres formadors, com el nostre, ha de permetre la simultaneïtat entre la teoria i la pràctica, i ha de facilitar l'acompanyament professional des de la universitat i des del centre educatiu. Aquestes pràctiques es realitzen en el marc de convenis de col·laboració amb el Departament d'Educació i les universitats.  

mapa FPLlefià

Com arribar?

C./ Sèquia 1 Badalona 08913

Metro:

Artigues-Sant Adrià (L2)

Llefiá (L10) Autobús TMB: 44

Autobusos TUSGSAL:

3, B18,B22, B23, B24, B25, B26, B30, 801

Contacte:

Tel: 933 883 298

info@fpllefia.com

Horari secretaria:

Matins: 9h a 13h De dilluns a divendres

Tardes: Dilluns, dimarts, dimecres i dijous: 15,30h a 17:30h

© 2024 Centre de formació profesional LLefià. Tots els drets reservats. --- Avis legal