Borsa de treball

Com funciona la borsa de treball?

Informació per alumnes

Us oferim un servei totalment gratuït adreçat a aquell alumnat i exalumnat de l'escola FPLlefià que es troba en situació de recerca de feina o vol millorar la seva ocupació. 

¿Per què formar part de la borsa de treball?

  • L’escola es coneixedora de que busques feina i contactarà amb tu per oferir-te ofertes que et puguin interessar.
  • Rebràs e-mails amb les ofertes per no perdre cap oportunitat.
  • Les ofertes són sempre reals i actuals.
  • Realitzarem un seguiment i assessorament de la teva candidatura durant tot el procés.

Si encara no t’has donat d’alta a la borsa de treball de l’escola pots fer-ho omplint aquest formulari:

 

 FORMULARI ALTA BORSA DE TREBALL

 

Centre d’FP Llefià, l’informa que totes les dades rebudes seran tractades amb confidencialitat estricta d'acord amb la política de privacitat i de seguretat del Centre, així com amb el REGLAMENTO (UE) 2016/679 DEL PARLAMENTO EUROPEO Y DEL CONSEJO de 27 de abril de 2016 , de protecció de dades de caràcter personal.

Així mateix, li fa saber que les dades que es facilitin a través dels formularis s’inclouran en un fitxer automatitzat per a realitzar la tramesa d’informació sobre cursos i activitats que organitza Centre d’FP Llefià. La remissió dels formularis impliquen que el remitent presta el seu consentiment al tractament automatitzat i documental de les dades incloses en la base de dades anteriorment esmentada. Les dades sol·licitades són les estrictament necessàries per a identificar correctament al remitent, així com per a portar a terme les tasques bàsiques d’informació de Centre d’FP Llefià. El responsable del fitxer és Centre d’FP Llefià i podrà dirigir-se al c/ Sèquia,1 08913 Badalona per exercir els seus drets d’accés, rectificació i cancel·lació de les seves dades personals així com per obtenir més informació sobre la política de privacitat de l’entitat.

Informació per empreses

Aquest servei totalment gratuït està adreçat a empreses del sector i empreses de selecció que vulguin ofertar una vacant al nostre alumnat i exalumnat. 

Les empreses haureu de tenir en compte que: 

  • La borsa de treball s'actualitza setmanalment, normalment els divendres. 
  • No podem donar dades personals ni currículum vitae sense el consentiment de les persones candidates. Per tant, seran els mateixos interessats/ades els que es posaran en contacte amb vosaltres i l’escola farà d’intermediària.

Procediment: 

Les empreses informaran a l'escola de les dades bàsiques del lloc de treball que necessiten cobrir mitjançant un correu electrònic adreçat a  psalinas@fpllefia.com. Per tal de trobar candidats que s’ajustin millor al perfil que necessiteu es important descriure l’oferta de la manera més acurada possible ((lloc de treball, funcions, requisits, condicions, etc.).

Una vegada ens han arribat les dades de la vacant, ens posem en contacte amb les persones que encaixen amb el perfil sol·licitat.

Als interessats se'l dona les vostres dades de contacte perquè formalitzin la seva candidatura.

OFERTES DE TREBALL

mapa FPLlefià

Com arribar?

C./ Sèquia 1 Badalona 08913

Metro:

Artigues-Sant Adrià (L2)

Llefiá (L10) Autobús TMB: 44

Autobusos TUSGSAL:

3, B18,B22, B23, B24, B25, B26, B30, 801

Contacte:

Tel: 933 883 298

info@fpllefia.com

Horari secretaria:

Matins: 9h a 13h De dilluns a divendres

Tardes: Dilluns, dimarts, dimecres i dijous: 15,30h a 17:30h

© 2024 Centre de formació profesional LLefià. Tots els drets reservats. --- Avis legal