Ofertes d'Electricitat/Electrònica

TÈCNIC/A ELECTRICITAT ROBÒTICA

Empresa situada a Granollers,  Pol.Ind. Palou Nord que es dedica a la distribució de tot tipus de material del sector elèctric i de robòtica. Actualment tenen uns 200 clients i treballen amb diferents grans fabricants està cercant personal tècnic per a crèixer dins de l'empresa i escalar posicions. A la nau disposen de magatzem, oficines i botiga.

REQUISITS:

-CFGM en Electricitat o Robòtica

-CFGS en Electricitat o Robòtica

-Idiomes: Català i castellà natius o nivell alt

-Actitud activa, dinàmica, bona presencia i predisposició

 

TASQUES:

Inicialment comencen a la secció magatzem per conèixer tot el material, fent tasques bàsiques d'utilització de traspalet elèctrica, picking, gestió d'albarans, control d'estoc i referències i introducció de dades del sistema.

En funció de l'evolució i el que aportin, anirà escalant posicions dins de l'empresa. Més endavant pot passar a formar part del personal d'oficina (fent tasques administratives com atenció als clients, contacte amb fabricants, elaboració d'ofertes etc), com a comercials amb cartera propi de clients o dependents a la secció de la botiga).

 

CONDICIONS:

-L'horari actual es de Dilluns a Divendres de 8 a 13:30 i de 15 a 18h i els Divendres fan rotatiu o bé de 8 a 13h o de 8 a 16:30h.

-És una posició molt estable, inicialment contracte de 3 mesos a través d'ETT i després si tot encaixa passen a indefinits per empresa.

-El salari va en augment en funció del temps i la predisposició del treballador, però inicialment és de 1667€ bruts + variable. Revisió de sous cada 6 mesos.


© 2023 Centre de formació profesional LLefià. Tots els drets reservats. --- Avis legal